Verificare de meditație

Verificare de meditație este o procedură foarte simplă pe care instructorii de Meditație Transcendentală o folosesc pentru a restabili simplitatea și naturalețea practicii sau pentru a fi siguri că aceasta se păstrează. În acest fel rezultatele sunt optime iar beneficiile pe măsură.

Am mai demult ideea acestui articol. O prietenă, care a învățat printre primii, dacă nu chiar în primul curs ținut ca instructor de Meditație Transcendentală din varii motive a încetat să mai mediteze. La un moment dat aflând m-am oferit să îi verific meditația. Reacția a fost una de nedumerire, până când tot iscodind-o am aflat că se aștepta să dea un fel de examen. Ei bine, nu este un examen. Este ceva foarte fain și cu rezultate foarte bune. Un bonus, pentru că nu se adaugă la cele două meditații zilnice. Cei care știu, știu foarte bine și de câte ori au ocazia folosesc această opțiune,  care este parte din follow-up – din acel „service pe viață” pe care îl primești când înveți Meditația Transcendentală cu un instructor certificat.

De asemenea, este util ca și cei care doresc să învețe să înțeleagă ce înseamnă acest „service pe viață” oferit de instructorii de Meditație Transcendentală.

Aveți mai jos și un podcast pe care vă invit să îl ascultați. Deci, dacă vi se pare că vi s-a „stricat” meditația și „nu mai merge”, vorbiți cu un instructor. Cu asta ne ocupăm și de fiecare dată suntem foarte bucuroși când putem ajuta.

Later edit! Verificările de meditație programate le puteți accesa aici.

Despre Meditația Transcendentală