Valentina în Brahmastan

Despre Valentina Secară se poate face o întreagă serie de articole. Intrați și pe siteul Acorns dacă doriți să aflați mai multe. A învățat Meditația Transcendentală cam acum doi ani și având în vedere rezultatele este o entuziastă a beneficiilor obținute în urma acestei practici mentale atât de simple. Este antreprenor, mamă și foarte foarte activă. Când a ajuns la mine era un pic (un pic mai mult) pe minus cu energia și cu starea de bine. Se pare că toate acestea s-au rezolvat între timp.

Este și o povestioară interesantă, pentru că prima oară când am discutat a fost cu doi ani înainte să învețe propriuzis. Da, da, ne vedem la curs … și ne-am auzit peste doi ani când a ajuns. Încă mai spune că a pierdut acei doi ani.

Brahmastan

Mai jos vă las un testimonial despre vizita în Brahmastan, India. Meditația Transcendentală aduce un insight foarte puternic pe măsură ce practici. Unele lucruri încep să devină mai prezente, să aibă un efect mai intens. În acea locație specială din inima Indiei se meditează, se transcende, se ascultă imnuri vedice cântate de pandiți. Toate acestea duc la o experiență extraordinară.

Valentina în Brahmastan

Later edit:

  • câteva imagini
  • locația pe Google Maps

Despre Meditația Transcendentală