Tony Nader, MD, PhD

Dr Tony Nader este cel pe care Maharishi l-a lăsat în locul său să conducă mișcarea internațională pe care a creat-o pentru a promova învățarea Meditației Transcendentale și a explica beneficiile acesteia.

Se spune că nu poți ști ‘din afară’ nivelul de conștiință al cuiva, dar despre Dr Nader Maharishi a spus că garantează personal nivelul de iluminare al acestuia. Cât înțeleg eu lucrurile pot spune același lucru. La sfârșitul cursului de instructori am avut ocazia să vorbim cu el și am întrebat ceva ‘într-o dungă’. Adică ceva ce putea fi înțeles în totalitate doar de către cineva care avea experiența. A răspuns imediat, prompt și complet.

Unul dintre lucrurile faine despre Meditația Transcendentală este că Maharishi a lăsat nenumărate înregistrări cu speechuri despre varii subiecte. De câte ori aveți ocazia să le ascultați, să o faceți.

Mai jos aveți podcasturile lui Dr Tony Nader în ce privește structura conștiinței și astfel de aspecte. Nu este Maharishi, dar se descurcă foarte bine, zic eu. Asta ca să fiu amuzant și să folosesc un eufemism. Dacă vă găsiți ceva timp când conduceți și faceți ceva monoton, îl puteți asculta pentru a înțelege mai bine structura conștiinței și cum funcționează aceasta.

Despre Meditația Transcendentală