Super mintea

Super mintea este titlul cărții scrise de doctorul Norman Rosenthal despre Meditația Transcendentală. Doctor Rosenthal este psiholog și recomandă Meditația Transcendentală pacienților săi pentru a îi ajuta să își îmbunătățească sănătatea mentală și fizică, să își reducă anxietatea etc. Acum este tradusă și în limba română.

Dacă Meditația Transcendentală ar fi fost o pastilă acum ar fi fost o afacere de miliarde.

Dr. Norman Rosenthal

În această perioadă a timpului este greu de acceptat că o tehnică mentală poate fi la fel de eficientă ca un remediu fizic – pastilă etc. Pe de altă parte, piața este suprasaturată cu tehnici mentale care promit totul și care oferă practic nimic.

Super mintea - cartea

Dacă dați click pe imagine vă va duce către elefant.ro de unde o puteți cumpăra. Se găsește și la alți distribuitori, trebuie doar să o căutați pe google.

Conține informații interesante despre beneficiile practicii regulate a Meditației Transcendentale. Dacă ai învățat deja să meditezi și practici atunci îți va fi de folos pentru a înțelege mai bine ce ai învățat și cum te poate ajuta pe termen mediu și lung pe lângă bucuria de a practica. Dacă nu ai învățat încă, atunci îți va oferi motive să o faci.

Nu conține instrucțiuni despre cum poți practica. Nicio carte nu conține și nu poate conține așa ceva. Se poate învăța doar direct, de la persoană la persoană.

Despre Meditația Transcendentală