Super mintea

Super mintea este titlul cărții scrise de doctorul Norman Rosenthal despre Meditația Transcendentală. Doctor Rosenthal este psiholog și recomandă Meditația Transcendentală pacienților săi pentru a îi ajuta să își îmbunătățească sănătatea mentală și fizică, să își reducă anxietatea etc. Acum este tradusă și în limba română.

Dacă Meditația Transcendentală ar fi fost o pastilă acum ar fi fost o afacere de miliarde.

Dr. Norman Rosenthal

În această perioadă a timpului este greu de acceptat că o tehnică mentală poate fi la fel de eficientă ca un remediu fizic – pastilă etc. Pe de altă parte, piața este suprasaturată cu tehnici mentale care promit totul și care oferă practic nimic.

Super mintea

Dacă dați click pe imagine vă va duce către elefant.ro de unde o puteți cumpăra. Se găsește și la alți distribuitori, trebuie doar să o căutați pe google.

Conține informații interesante despre beneficiile practicii regulate a Meditației Transcendentale. Dacă ai învățat deja să meditezi și practici atunci îți va fi de folos pentru a înțelege mai bine ce ai învățat și cum te poate ajuta pe termen mediu și lung pe lângă bucuria de a practica. Dacă nu ai învățat încă, atunci îți va oferi motive să o faci.

Nu conține instrucțiuni despre cum poți practica. Nicio carte nu conține și nu poate conține așa ceva. Se poate învăța doar direct, de la persoană la persoană.

Despre Meditația Transcendentală