Puterea obiceiului

Cred că știm cu toții ce putere poate avea un obicei. Cu cele pozitive ne putem chiar obișnui, dar ce facem cu cele negative? Cele negative ne leagă și ne târăsc după ele în direcții pe care nu le dorim, deși tot datorită alegerilor noastre trecute am pornit întracolo. Poate am crezut că va fi bine când le-am inițiat. Poate nici nu ne-am dat seama că va fi rău. Poate am crezut că noi suntem grozavi și speciali și nu are cum să fie la fel de rău precum au pățit alții. Poate pur și simplu nu ne-a păsat.

Dar acum ne pasă, și dacă obiceiul este unul negativ am dori să ne întoarcem din acea direcție. Poate chiar să îl înlocuim cu unul nou, pozitiv. Un obicei nou care să ne ajute în viață, nu să ne erodeze moralul și sănătatea mai repede sau mai încet.

Atât de multe de citit

Sunt foarte multe lecturi pe piață despre obiceiuri și cum să le schimbi și cum să faci ceva să devină un obicei și tot așa. Cred că mai toate se învârt în jurul aceluiași lucru și anume schimbarea de direcție inițială. Poate chiar câte ceva despre primii pași în noua direcție. Dar cel mai important este cum începem.

Practic, Meditația Transcendentală este cel mai ușor mod de a schimba ceva. Desigur, trebuie să faci cursul pentru a învăța cum să transcenzi. După care rutina zilnică este cea mai ușoară pe care o știu și cu efecte incalculabil de benefice pentru cel care o susține. Practic, nu faci nimic, ci doar stai cu ochii închiși. Adică, aproape nimic, dar asta se învață la curs. Pentru că Meditația Transcendentală folosește însăși natura minții noastre pentru a ajunge la rezultate.

Forță sau inteligență?

Poți să te lupți cu tine și să fii puternic sau poți să fii îndemânatic. Poți să fii puternic și să ridici un bolovan greu cu forța brațelor și să-l muți. Sau poți să fii îndemânatic și să folosești o pârghie. Mult mai puțin efort cu mult mai multe rezultate, nu? Meditația Transcendentală este o tehnică mentală, este această pârghie despre care vorbeam. Facilitează ceva ce este deja în natura noastră folosind un mijloc extrem de natural pentru a obține rezultate. Dorința noastră spre mai multă fericire. Iar mai multă fericire este întotdeauna în interiorul nostru. Niciodată fericirea din obiectele exterioare nu este suficientă.

În sfârșit liniște

Odată ce ai început să transcenzi și să experimentezi liniștea din interiorul tău atunci lucruri bune încep să se întâmple. Uneori mai evident, uneori mai pe nesimțite. Încet încet fiziologia voastră începe să se debaraseze de tensiunile și de stresul acumulate în decursul anilor. Efectele încep să fie vizibile practic imediat, dar cele mai bune sunt cele pe termen lung. Iar aceste efecte sunt și la nivel fizic și la nivel mental. Un bun obicei cu minim de efort. Vă va schimba viața în bine.

Aveți grijă de voi. Învățați să transcendeți. Este ușor și plăcut și vă va schimba viața în bine!

Despre Meditația Transcendentală