Pentru noi Instructori de Meditație Transcendentală

În România suntem acum patru instructori de Meditație Transcendentală. Asta în contextul în care în țările din jur numărul este de ordinul zecilor. Mai jos aveți un ‘call to action’ pentru a o ajuta pe Adela Herea să strângă fondurile necesare pentru a urma cursul de Instructori de Meditație Transcendentală sau TTC (Teacher Training Course). Vă reamintesc că pentru ca cineva să învețe Meditația Transcendentală în șapte pași parcurși în cinci zile cursul de instructori durează cinci luni. Este un curs intensiv, pe durata acestuia faci doar aceasta și numai aceasta. Consider că Maharishi, cel care a adus Meditația Transcendentală lumii, a avut foarte clar în vedere că fără o pregătire riguroasă a celui care predă actul predării nu ar fi la nivelul cerut.

De la Adela

Dragilor,
Cu toții recunoaștem valoarea acestei meditații în viața noastră și ne bucurăm de beneficiile pe care ni le aduce. Cu siguranță ne dorim ca și cei apropiați nouă să descopere și să se bucure de tot acest bine pe care îl aduce practica Meditației Transcedentale. Starea noastră îi influențează și pe cei din jurul nostru si cu cât suntem mai mulți cu atât este mai greu ca acest sentiment de bine sa treacă neobservat.
Mulți dintre voi știu deja că anul acesta am ales sa urmez cursul de Instructori de Meditație Transcendentală (TTC). Cred cu tărie că este cea mai bună cale prin care îi pot ajuta pe ceilalți să își valorifice propriul potențial.
Însă suma necesară pentru a urma acest curs este destul de mare, iar începerea cursului se apropie (8 septembrie). Pentru a ajunge acolo, am nevoie de spijinul vostru!
Suma totală ajunge la 7765$, iar momentan suma stransă este de 3800$ (mulțumesc pentru implicare Anca Luca, Marius Popovici, Cristi Herghelegiu, Adriana Malnășan, Ramona, Mihai si Marius Lungu).

Misiunea mea

Aici găsiți detalii despre misiunea mea, pe care vă invit să o dați mai departe:

Reperele bancare:

IBAN Beneficiar: RO41INGB0000999901296384
Moneda: RON
Nume Beneficiar: Adela Herea
Banca Beneficiar: ING Bank Bucuresti Centrala
Cod SWIFT: INGBROBU

Cu mulțumiri

Vă mulțumesc și sunt recunoscătoare tuturor celor care îmi oferă acest suport! Aștept cu nerăbdare să vă spun că voi pleca la acest curs.
Vă îmbrațișez cu drag!
Adela Herea
0733236836
Jai Guru Dev

Cum învăț Meditația Transcendentală

Pentru a afla cum putem învăța Meditația Transcendentală click aici. Pentru următorul curs click aici.