Meditația Transcendentală

Meditația Transcendentală este o tehnică mentală naturală, simplă, ușor de practicat și de învățat, complet lipsită de efort prin care se experimentează liniștea interioară foarte profundă numită și conștiință transcendentală. Experimentarea acestei liniști interioare are efecte incredibil de benefice asupra minții și corpului nostru. În special în ce privește eliminarea spontană și naturală a stresului adânc înrădăcinat.

A fost adusă în Occident de către Maharishi Mahesh Yogi, un sfânt indian, ultimul Mare Maestru din Tradiția Maeștrilor Vedici.

Maharishi Mahesh Yogi

Este cea mai studiată tehnică mentală din lume. Sunt peste 700 de studii făcute în 250 de universități din 33 de țări. Aceste studii au fost publicate în reviste de specialitate, revăzute de pari și supuse unui control riguros. Toate aceste studii au fost strânse în șapte volume „Collected Papers”.

Meditația Transcendentală reduce stresul în mod natural și lipsit de efort

Se practică de două ori pe zi, dimineața și dupăamiaza, așezați confortabil cu ochii închiși, timp de 15-20 de minute.

A fost învățată de peste 10 millioane de oameni din întreaga lume indiferent de religie, clasă socială sau nivel de studii. Nu presupune schimbarea stilului de viață, sau să credeți în ceva. Nu trebuie nici măcar să credeți că va merge, pentru că va merge indiferent ce credeți despre aceasta.

Se pot spune multe despre Meditația Transcendentală, dar nimic nu este mai special decât experiența în sine. Nu ne imaginăm nimic, nu trebuie să facem aproape nimic. Funcționează! Obișnuiesc să spun că nu închidem ochii și facem ceva, ci închidem ochii și ceva se întâmplă. Este o experiență!

Beneficii

Meditația Transcendentală reduce anxietatea, sporește creativitatea, reduce stresul și hipertensiunea arterială. Generează și stabilizează o stare de fericire și mulțumire care crește și se permanentizează în timp odată cu practica regulată. Totul într-un mod natural și lipsit de efort. Puteți găsi mai multe informații și pe situl internațional.

Prezentările sunt gratuite

Puteți veni la prezentări care sunt gratuite. Vedeți aici (click). Dacă nu găsiți timp atunci contactați-mă! Vom găsi cumva timp să aflați despre ce este vorba.

Costul cursului este de 400 Euro. Este mai puțin decât un telefon și vă va ține toată viața. Da, acest curs se face o singură dată în viață și după aveți suport gratuit la oricare instructor de Meditație Transcendentală, nu doar la mine.

Se învață foarte ușor. Sunt șapte pași care trebuie făcuți în cinci zile. Pentru mai multe informații în ce privește structura cursului vedeți linkul de la sfârșitul articolului.

Mai jos este o filmare care explică Meditația Transcendentală. Este parte din prezentarea care o fac la conferințele introductive și pregătitoare. Suficient cât să vă faceți o idee.

Cea mai bună investiție este în voi înșivă! Vă aștept la prezentări și la curs!

Cum învăț Meditația Transcendentală

Pentru a afla cum putem învăța Meditația Transcendentală click aici. Pentru următorul curs click aici.