Îngeri, oameni și liberul arbitru

Acesta este un articol care te face să te întrebi ce caută aici. Este parte dintr-o serie de postări despre Maharishi Mahesh Yogi, fondatorul Meditației Transcendentale. Această tehnică este ceva foarte simplu, natural și lipsit de efort. Este doar o tehnică mentală. Cel care a adus-o însă este un Mare Maestru din Tradiția Maeștrilor Vedici. Prin anii ’60 – ’70 i-au fost puse tot felul de întrebări. În acea perioadă nu călătorise suficient prin Occident pentru a realiza câtă negativitate există în lume și să devină mai prudent.

Acum, imaginați-vă pentru o clipă, doar pentru o clipă, că există cineva a cărui viziune asupra lumii este atotcuprinzătoare. Cineva care nu are nevoie să creadă, pentru știe din experiență directă. Asta pentru că tot se apropie sărbătorile și toată lumea crede.

Mai jos aveți speechul. Este în engleză. Nu se aude foarte bine, dar vă spun că a trecut deja prin câteva filtrări și ajustări. Înregistrarea originală poate fi ascultată doar cu mare greutate.

Puteți găsi mai multe astfel de bijuterii audio și video pe canalul meu de Youtube.

Vă invit să îl ascultați despre subiectul pomenit în titlul articolului. Se pare că, într-o manieră foarte neștiințifică, desigur, este mai bine să fii om decât înger.

Despre Meditația Transcendentală