Loading Evenimente

Costul este de 800 USD pentru cei din România! Aceasta datorită lui Raja Felix și doamnei sale, Livia Kaegi. Este un super retreat, super rezidență, super. Asta din câte am auzit: https://www.andyneagu.ro/valentina-in-brahmastan/ .

Pe situl unde se fac înscrierile, dacă vreți să vă înscrieți fără recomandare, costurile sunt mult mai mari: https://www.maharishiindiacourses.com/en/

Anul trecut am vrut să ajung, dar fiind primul an ca instructor de Meditație Transcendentală full-time am avut unele rețineri și prudențe de ordin financiar. Cum ceea ce se întâmplă se întâmplă bine de data aceasta ne vedem acolo!

Pot participa doar cei care au învățat tehnica Meditației Transcendentale cu un instructor certificat! Cum mai este aproape un an până atunci, dacă doriți și nu ați învățat încă o puteți face liniștiți. Vă ia doar cinci zile!

Pentru cum și ce trebuie să faceți vă fac copy&paste după o postare a Valentinei Secară care lămurește acest aspect.

Bună seara,

Numele meu este Valentina Secară, sunt practicantă de MT de 3 ani, iar în momentul acesta parcurg alături de Cristina Ivănuș, etapele cursului de MT-Siddhi. Însă în momentul de față aș dori să vă invit să parcurgeți invitația lui Raja Felix și a Liviei Kaegy pentru excursia din februarie 2021 din Brahmastan.
Am avut ocazia să experimentez Brahmastan-ul și Camp Bijouri anul trecut, în noiembrie 2019. De ce ar trebui să vizitezi Brahmastan-ul:
– transcendere profundă, specială
– ai parte de imnuri vedice cântate de pandiți, în fiecare zi (cei care au Maharishi Veda App știu la ce mă refer)
– este sentimentul acela că Raiul chiar există, prin experimentarea unei bucurii și fericiri profunde în fiecare zi.
– Brahmastan-ul te schimbă și te schimbă în bine

Partea extraordinară este aceea că România beneficiază de prețuri speciale pentru șederea din 1-15 februarie 2021 și anume 800$ pentru 2 săptămâni (cazare, masă, program zilnic). Suma este foarte avantajoasă în comparație cu prețurile afișate pe site sau de care beneficiază alte țări. Adică un buget de 60$ pe zi îți oferă această experiență unică în Brahmastan!
La acest cost se adaugă prețul avionului până în New Delhi, avionul între New Delhi și Jabalpur și viza pentru India.
Anul viitor este aniversarea Camp Bjouri și va fi o ocazie specială. Din acest motiv numărul de locuri este limitat, iar înscrierea se face în luna martie a acestui an. Însă, ce am învățat eu după excursia de anul trecut, este că important este să vrei, apoi să faci primul pas și toate se aliniază așa cum trebuie să se alinieze!
Ce ar trebui să faci:
– să te bucuri de fotografiile noastre de anul trecut
– să dai like paginii de Facebook „I love Brahmastan”, pagina care promovează experiența Brahmastan și beneficiile ei
– să îmi dai mesaj sau un telefon dacă ai nevoie de mai multe lămuriri pentru o eventuală plecare anul viitor. Numărul meu este 0722 476 581
– să îi trimiți un e-mail Liviei Kaegi sau un mesaj privat pe Facebook în situația în care dorești să ni te alături!
Suntem câțiva înscriși deja și vrem să ajungem la un frumos număr de 30 de participanți, împreună cu Raja Felix și Livia.

Te așteptăm alături de noi!

Mulțumesc pentru citirea acestui mesaj!

Valentina

Jai Guru Dev

Zi minunată vă doresc,
Andy Neagu
Instructor de Meditație Transcendentală

Despre Meditația Transcendentală