Darwin și Evoluția

Carmarthen, Wales; 1965

MAHARISHI: Pentru a înțelege evoluția, trebuie să simpatizăm cu Darwin pentru că a expus viața ca fiind mai puțin evoluată și viața mai evoluată și mai mult evoluată. Această direcție de gândire este direcția evoluției, da. Bobocul evoluând într-o floare și copilul evoluând într-un tânăr și după îmbătrânirea și după moartea. Evoluția așa este.

Dacă Darwin ar fi experimentat Sinele, ar fi înțeles că nu este nicio întâmplare în natură, totul este foarte bine setat. Este o mașină automată. Nu din întâmplare un mango va deveni un măr (râsete).

Pretutindeni există o procedură clară a evoluției și un sistem. Creația nu este haos. Este un sistem foarte disciplinat, bine setat și automat al evoluției. Natura este foarte bine desfășurată, în modul cel mai eficient.

Acea schimbare a speciilor este de asemeni în acord cu anumite legi. Acest lucru se va întâmpla și atunci speciile se vor schimba, altfel nu se vor schimba. Ceva de o natură specifică trebuie să se întâmple pentru a produce ceva. În creație este ordine.

Dacă speciile nu se schimbă, ele nu se schimbă în acord cu anumite legi ale naturii iar dacă se schimbă, se schimbă în acord cu alte legi ale naturii.

Cum învăț Meditația Transcendentală

Pentru a afla cum putem învăța Meditația Transcendentală click aici.