Clint Eastwood despre beneficiile Meditației Transcendentale

Clint Eastwood despre beneficiile Meditației Transcendentale într-o filmare pentru Fundația David Lynch. În aceasta își exprimă suportul pentru proiectul „Operation Warrior Wellness”. Acest proiect oferă posibilitatea învățării Meditației Transcendentale pentru către cei care suferă de PTSD.

Transcriptul filmării.

Este minunat să poți utiliza o unealtă pentru stres. Iar stresul vine bineînțeles cu orice business, dar în special considerând stresul prin care trec bărbații și femeile noastre din forțele armate. Anxietățile când merg în luptă sau când se întorc din luptă și sindromul de stres și tot felul. Mă gândesc că este o unealtă minunată. Și mă gândesc că sunt suficiente studii peste tot care arată că Meditația Transcendentală este ceva de care poate beneficia oricine. Și vă salut pe voi toți. Meditația Transcendentală este un sistem grozav de folosit în viață în general, altfel de ce aș fi făcut-o toți acești ani?: Aproape jumătate din viața mea.

Clint Eastwood

Este actor, regizor, producător și politician și este faimos în întreaga lume. A câștigat patru premii Oscar în întreaga sa carieră și a fost nominalizat pentru multe alte premii. Clint Eastwood practică Meditația Transcendentală de mai bine de patruzeci de ani: „este un instrument excelent pentru oricine”.

Pentru a afla cum puteți învăța Meditația Transcendentală click aici.